Poncsák Vince Asztalos, Miskolc


Főoldal          Magamról          Termékeim          Szolgáltatásaim          Galéria          Kapcsolat

Egyedi asztalok, egyedi asztal készítése Miskolc és vonzáskörzetében


Az étkezőasztal lapméreteit az asztal mellett ülő személyek, ill. székek száma határozza meg. Hat személy számára 80x125 cm-es, négy személynek a 70x115 cm-es lapméret szükséges. 


Kör alakú asztalnál két személynek 75 cm, négy személynek 90 cm, hat személynek 120 cm átmérővel számolunk. A kétszemélyes minimális asztallapméret: 60x75 cm. 


Az asztallap padlótól való magassága 75 cm körüli, a lábakat összekötő káva alatt 60-65 cm szükséges a lábak kényelmes elféréséhez. ( A szék ülésmagassága ne legyen több 45 cm-nél.) 


Az íróasztal lapmagassága 75-80 cm, lapszélessége 120 cm, mélysége 65-70 cm körüli. (A gyermek íróasztalok ennél kisebbek.) 


A számítógépasztalok szélessége változó, a minimális szélesség 70 cm körüli, mélysége 40 cm-nél ne legyen kisebb. A padozattól mért lapmagasságuk 75-80 cm körül van, míg a billentyűzet helye ennél kb. 10 cm-rel alacsonyabban helyezkedik el.


A dohányzóasztalok számos változatban készülnek. Kialakítása is sokféle, divatosak a fából készült ládák, amelyek az asztal funkción kívül tárolásra is szolgálhatnak. Célszerű, ha a lapmagasságuk a körülötte lévő fotelek ülésmagasságához igazodik, általában a padozattól mért távolság 60 cm.


A lakás fontos kiegészítői a TV-, HIFI-, virágállványok, rádió és telefonasztalok, stb. Méretüket és formájukat tekintve nagyon változatosak. Kiválasztásuknál fontos szempont, hogy stabilak legyenek és stílusukban alkalmazkodjanak a szoba többi bútorához.


Konyhabútor készítés

Hálószobabútor készítés
Egyedi szekrénysorok készítése
Asztal készítés
Fakorlát, fa kerítés készítése
Előtető készítés, terasz készítés
Ajtók, ablakok készítése
Gardrób készítés


© 2017 - Minden Jog fenntartva

Poncsák Vince Asztalos, Miskolc

asztalosmiskolc.hu

A weboldalt készítette a vendeg.com